Yaz Okulu Veda Gecesi

Yaz Okulu Veda Gecesi Özel

25 Haziran - 3 Ağustos tarihleri arasında 6 hafta süren yaz okulu veda gecesi ile son buldu.

Programa olan yoğun ilgiden dolayı bazı misafirler programı ayakta takip etmek zorunda kaldı.
Veda gecesinde öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sundular.
Kur'an tilavetiyle başlayan program; yaz okulu koordinatörlerinden Ferhat Kaya'nın açış ve Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Nurdoğan'ın selamlama konuşmalarından sonra ilahiler, şiirler ve skeçlerle devam etti. Program sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi.