Yetimler Mezun Oluyor

Yetimler Mezun Oluyor Özel

Rıdvan hoca vakfında eğitim gören yetim ve kardeş aile çocuklarımızın mezuniyet töreni yapıldı.

Vakfımızda 6 hafta boyunca eğitim gören yetim çocuklarımızın mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Şiirler okundu gösteriler yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Mütevelli Heyeti Başkanı Seyfi Pınarbaşı “ Yaşadığımız yüzyıl küresel güçler tarafından tek tip insan yetiştirmeyi hedefleyen sosyo-ekonomik bir modeli ortaya koymuştur. Adına küreselleşme dediğimiz bu sisteme karşı mücadele edebilmek için yeni bir role ve zihin dünyasına ihtiyaç vardır özellikle stk lar ve cemaatler uygulamaya konulan bu sisteme karşı kendilerini çek etme ve yeniden gözden geçirme zorunluluğu ve yeni bir zihin dünyasına ihtiyaçları vardır. Varlığımızı insanca sürdürebilmemizin iki yolu vardır.
1. Örgütlenmek ve Teşkilatlanmak
2. Vahyin kurallarına uymak ve örnekliği çağlar üstü olan Peygamber Efendimizin sahih sünnetine uymaktır.”dedi.
Program, Hayati Vasfı Taşyürek’in Geleneğimiz adlı şiiri, ezgiler gösteriler ve ilahiler ile devam etti.
Program sonunda tüm öğrencilere katılım belgeleri ve teşekkür belgeleri verildi.