Yetim Çocuklarımıza Piknik

Yetim Çocuklarımıza Piknik Özel

Vakfımızda eğitim gören çoğunluğu yetim ve kardeş aile çocuklarımız ile birlikte Atatürk Parkında piknik yapıldı.

Rıdvan Hoca Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Seyfi PINARBAŞI, Yönetim Kurulu Başkanı Bayram NURDOĞAN, Sayha Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed SEVMEZ ve Kahramanmaraş İl Müftülüğünden vaize hanımların katılımları ile gerçekleşen programda çocuklar doyasıya eğlendiler.

Kur'an-ı Kerim okumaya geçen öğrencilerimize İl müftülüğümüz Vaize Hanımlar tarafından çeşitli hediyeler ve Kuran-ı Kerim dağıtıldı. Öğrencilerimize çeşitli ikramlar yapıldı.

Program içerisinde çocuklarla birlikte vakit geçirildi, oyunlar oynandı.

Program sonunda öğrencilerin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi.