Yetimlerle Birikte İftar Yapıldı

Yetimlerle Birikte İftar Yapıldı Özel

Rıdvan Hoca Vakfında eğitim gören İYİLİKDER Kahramanmaraş Temsilciliği ve Yetim Komisyonunun takip ettiği yetimlere aileleriyle birlikte iftar programı yapıldı.

İYİLİKDER Kahramanmaraş Temsilciliğinin ve Yetim komisyonunun organizasyonuyla Rıdvan Hoca Vakfının diğer günlerde de takip ettiği ve çeşitli yardımlarda bulunulduğu 100 kadar yetim aileleriyle birlikte Rıdvan Hoca Vakfında iftar yaptı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program iftar yemeği ile son buldu.