EKE ve Ortaöğretim Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliği Yaptı

EKE ve Ortaöğretim Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliği Yaptı Özel

Rıdvan Hoca Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı vakıf bünyesinde eğitim gören Evde Karakter Eğitimi ve Ortaeğitim öğrencilerine yıl sonu etkinliği yapıldı.

Rıdvan Hoca Vakfında, yıl boyunca eğitim gören EKE ve Ortaeğitim öğrencileri ve aileleriyle birlikte önce iftar yapıldı. Rıdvan Hoca Vakfı Konferans Salonunda yapılan etkinlikte öğrencilerin Kuranı Kerim okumasıyla açılış yapıldı. Vakıf Başkanı Bayram NURDOĞAN ve Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Seyfi PINARBAŞI birer selamlama  konuşması yaptılar.

Daha sonra EKE ve Ortaöğretim öğrencileri hazırlamış oldukları  birbirinden güzel şiir,İlahi ve skeç gibi etkinlikleri sundular. Yapılan sunumlar öğrenci velileri ve izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Etkinlik sonunda eğitimde görev alan öğretmenlere Teşekkür Belgesi öğrencilere ise Başarı Belgesi verildi.