Öğretmen Komisyonumuzun her ay yaptığı hasbihalin bu ayki konuğu Anadolu Platformu İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Dağ Özel

Süleyman Dağ hocamız öncelikle vakfımızı ziyaret etti ve Vakfımızın Mütevelli Heyet Başkanı Seyfi Pınarbaşı ve misafirler ile fikir alış verişinde bulundular.

Akşam namazından sonra Öğretmenler Komisyonumuzun tertiplemiş olduğu çiğ köfte ikramı yapıldı.

Vakfımızın Öğretmen Komisyonu bugün hasbihal programı gerçekleştirdi. Çiğ köfte ikramının ardından yapılan hasbihalde Anadolu Platformu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Dağ hocamız ile birlikte sohbet edildi.

Sohbetlerinde;"Mekanların sahiplenildiğinde değer kazanacağını, Müslümanın bir işe gönüllü olmasının o işin yapılması için gereken her türlü iş ve işlemi yapmaya hazır olması gerektiği bir öğretmeninin kendisine emanet edilen tüm öğrencilerin eğitiminden mes'ul olduğunu, öğrencilerin not korkusu ile eritilemeyeceğini, onların ancak sevgi ve şefkat kanatları ile kucaklanarak ve sevildiğini hissettirerek eğite bileceğimizi söyledi.